Tool Pensioenpod wordt verwijderd uit de "Mijn omgeving"

dinsdag 7 juni 2022

Tot voor kort stelden wij de tool PensioenPod beschikbaar om je te helpen meer inzicht in je financiële situatie bij pensionering te krijgen.
Omdat de tool niet aan de verwachtingen voldeed hebben we besloten de toegang tot deze tool van onze website te verwijderen.

We verwijzen je naar je UPO voor meer inzicht in je pensioen bij ons pensioenfonds en naar www.mijnpensioenoverzicht.nl voor meer inzicht in het totale pensioen dat je al opgebouwd hebt bij ons en eventuele andere werkgevers en het verwachte pensioenbedrag na pensionering, inclusief de AOW. En natuurlijk kan je altijd bij ons Pensioenbureau terecht voor vragen over je pensioen.

Lees meer

Russische inval in Oekraïne

dinsdag 29 maart 2022

Lees meer

Nieuwsbrief november 2021

donderdag 11 november 2021

 

Lees meer

Uniform Pensioenoverzicht

dinsdag 12 oktober 2021

Het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) is weer aangemaakt en staat voor je klaar in de ‘Mijn omgeving’ op deze website .

Je kunt je UPO downloaden door in te loggen op ‘Mijn pensioen’ (rechtsboven op deze homepage). Je logt in met je DigiD. Je vindt jouw UPO onder het kopje ‘Documenten’. Vervolgens kan je je UPO downloaden.

Lees meer

Nieuwsbrief juli 2021

donderdag 8 juli 2021

Nieuwsbrief juli 2021

Lees meer

Jaarbericht 2020

dinsdag 29 juni 2021

Ben je geïnteresseerd in het jaarverslag maar heb je niet zoveel tijd? Dan is dit jaarbericht echt een aanrader voor jou. Dit is een verkorte en toegankelijke versie van het jaarverslag 2020. Daarin vind je de belangrijkste informatie op een compacte en toegankelijke manier bij elkaar.

Lees meer

Jaarverslag 2020

dinsdag 29 juni 2021

Het jaarverslag over 2020 is beschikbaar! In het jaarverslag rapporteert het bestuur over de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen jaar en legt verantwoording af over zijn beleid. Ook kun je in het jaarverslag meer lezen over de financiële positie en de (kern)cijfers van ons fonds per eind 2020.

Ben je geïnteresseerd in het jaarverslag maar heb je niet zoveel tijd? Dan is het jaarbericht echt een aanrader voor jou. Dit is een verkorte en toegankelijke versie van het jaarverslag 2020. Daarin vind je de belangrijkste informatie op een compacte en toegankelijke manier bij elkaar.

Lees meer
123