Nieuwsbrief december 2019

donderdag 27 februari 2020

Lees meer

Kans op korten en/of verlagen

vrijdag 20 september 2019

Lees meer

Deelnemersonderzoek gestart

donderdag 25 oktober 2018

Kort geleden heb je een uitnodiging ontvangen voor ons periodieke tevredenheidsonderzoek onder alle medewerkers en pensioengerechtigden. Wij willen namelijk graag weten hoe tevreden je bent over onze communicatie en hoeveel vertrouwen je hebt in het pensioenfonds. Ook zijn we benieuwd hoe je aankijkt tegen risico’s die het pensioenfonds moet lopen bij het beleggen van het pensioenvermogen. Hoe meer inzicht wij krijgen in wat jij belangrijk vindt, hoe meer wij onze dienstverlening daarop kunnen afstemmen. Je deelname stellen we dan ook zeer op prijs.

Lees meer

Jaarverslag 2017 online

maandag 16 juli 2018

Het jaarverslag over 2017 is beschikbaar! In het jaarverslag rapporteert het bestuur over de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen jaar en legt zij verantwoording af over haar beleid. Ook kun je in het jaarverslag meer lezen over de financiële positie en de belangrijkste kerncijfers van ons fonds per eind 2017.

Ben je geïnteresseerd in het jaarverslag maar heb je niet zoveel tijd? Dan is het jaarbericht echt een aanrader voor jou. Dit is een verkorte en toegankelijke versie van het jaarverslag 2017. Daarin vind je de belangrijkste informatie op een compacte en toegankelijke manier bij elkaar.

Lees meer

Jaaropgaven 2017

maandag 22 januari 2018

Lees meer
1234